Site icon ABC news

5 порад щодо купівлі нової квартири

Незалежно від того, чи ви купуєте житло вперше, чи зацікавлений інвестор, квартира — це чудовий спосіб придбати нерухомість, яка запропонує хороший дохід від оренди та допоможе вам розпочати роботу на ринку нерухомості. Це допомагає знати успішні стратегії купівлі нової квартири. Отже розглянемо, чим треба керуватись щоб придбати квартиру?

В купівлі квартири вам допомже агентство нерухомості «Park Lane». Компанія експерт на рунку нерухомості. Професіоналізм і можливості всієї команди агентства, завжди виправдовують очікування клієнта.

Сьогодні на ринку немає дефіциту одиниць, тому вкрай важливо вибрати нерухомість, вартість якої зростатиме. Щоб досягти потужного зростання капіталу, потрібно думати про майбутнього покупця. Давайте розглянемо головні поради щодо покупки нової квартири.

Порада №1: прагніть до чогось більшого

Серед критеріїв у вашому контрольному списку «купівлі нової квартири» є розмір квартири, яку ви виберете. Якщо це можливо, купуйте квартиру з кількома спальнями, оскільки більші квартири привабливі для ширшого кола потенційних покупців. Це один із способів подумати про майбутню вартість вашої потенційної нової квартири. Дво- або трикімнатна квартира дасть кращі результати, ніж однокімнатна. Завжди знайдеться ринок вдало розташованих двокімнатних квартир, особливо якщо вони знаходяться поблизу транспортних розв’язок або є парковка.

Невеликі квартири мають вужчий ринок перепродажу, і більшість кредиторів накладають обмеження на квартири менше 45 квадратних метрів, коли ви подаєте заявку на кредит.

Порада №2: все залежить від розташування

Роздумуючи про те, як купити свою першу квартиру, ви можете довіряти прислів’ю «розташування, розташування, місце». Оглядаючи нерухомість, першочергово слід звернути увагу на передмістя , краєвид, а у випадку квартир – рівень поверху. Спробуйте забезпечити приміщення з пристойним природним освітленням і враховуйте демографічні показники регіону та потенційний цільовий ринок.

Завжди будуть окремі передмістя, які користуватимуться дуже високим попитом як на старі, так і на нові елітні квартири. Вони, як правило, розташовані поблизу центру міста та пропонують особливі життєві зручності. Тримайте це у своєму контрольному списку «купівля нової квартири», тому що вам потрібно подумати про те, що сподобається людям, які скорочують свій спосіб життя.

Порада №3: автостоянки додають цінності

Одна з найкращих порад для тих, хто купує вперше, стосується того, які інвестиції збільшуються з найбільшою швидкістю. У більшості популярних районів для житлових комплексів обмежена вулична парковка, тому квартира з автостоянкою дійсно допоможе вам максимізувати вартість перепродажу.

Квартири з паркувальними місцями зростають у ціні на 4 відсотки швидше, ніж квартири без них, тому це очолює список порад тим, хто купує вперше.

Порада №4: якість

Якість будівництва сьогодні є гарячою темою, враховуючи проблеми, які виникли у деяких нових великих житлових комплексів. Життєздатність відіграє певну роль у тому, на що звертати увагу при купівлі нерухомості.

Низька якість будівництва разом із невідповідним алюмінієвим покриттям є проблемою, яка зменшить вартість вашої власності. Купуючи квартиру, завжди досліджуйте потенційну покупку, щоб перевірити, чи виникли якісь проблеми чи потрібна робота. Також доцільно залучити професіоналів , щоб переконатися, що у вашої нерухомості немає проблем на 50 000 доларів США. Оцінка будівельного інспектора зменшить ваш ризик і потенційно заощадить тисячі.

Порада №5: думайте нестандартно

Однією з найкращих порад для тих, хто вперше купує товар, є стиль. Не бійтеся інвестувати в квартири з унікальними характеристиками . Коли з’являється все більше квартир, індивідуальність може стати чудовою перевагою продажу та способом виділити вашу нерухомість серед інших на ринку.

Завжди віддають перевагу квартирам із старовинними елементами, а також проектам відомих архітекторів. Дизайн інтер’єру квартири можна легко змінити; зовнішній вигляд, однак, не може.

Універсального способу покупки квартири не існує. Але ви не помилитеся, якщо застосувати обережний підхід, який врахує всі елементи, перш ніж прийняти рішення.

Exit mobile version