Site icon ABC news

Автомобіль на допомогу ЗСУ – Анастасія Гаврильченко продовжує допомагати боронити країну

Срібна призерка Чемпіонату світу з рукопашного бою та п’ятиразова чемпіонка України з тхеквондо Анастасія Гаврильченко з перших днів війни допомагає українцям та ЗСУ. Нещодавно спортсменка виклала у своєму блозі в Instagram світлину та відео, на якому показала, що саме відправляє з Німеччини на допомогу ЗСУ. Цього разу Анастасія Гаврильченко відправила німецькі берці, портфелі та армійські спальні мішки. Також до цього списку увійшов тепловізор. Та найголовніше – це автомобіль. Автівки дуже необхідні захисникам.

Варто зазначити, що Анастасія Гаврильченко – срібна призерка Чемпіонату світу з рукопашного бою та п’ятиразова чемпіонка України з тхеквондо, вже неодноразово відправляє допомогу до рідної країни, поки перебуває у Німеччині. Раніше вона звітувала, що відправила партію гуманітарної допомоги та воєнного екіпірування. До переліку входили німецькі берці. Також було відправлено тактичні рукавиці, наколінники, бафи, медикаменти й дитяче харчування.

Анастасія Гаврильченко відправила допомогу ЗСУ

Окрім гуманітарної допомоги спортсменка допомагає фінансово та робить все, щоб наблизити перемогу України. Також Анастасія Гаврильченко допомогла українцям, які були вимушені приїхати в ЄС. Вона є власницею SPA-центру у Німеччині, де організувала робочі місця для фахівців б’юті сфери з окупованих територій. До того ж Анастасія надала притулок понад 30 біженцям з України, допомагала з оформленням документів та соціальних виплат.

Спортсменка Анастасія Гаврильченко, як і багато українців, шукає всі можливі способи, щоб допомогти захисникам та людям, які постраждали через російську агресію. Завдяки своєму блогу дівчина розповсюджує інформацію про події України та допомагає отримувати необхідну підтримку. На своїй сторінці Анастасія постійно звітує про нові партії допомоги та показує гарний приклад іншим.

Exit mobile version