Буклет як ефективний різновид реклами

Буклет – це інформаційна листівка, яка може складатися з однієї, двох або більше сторінок. Рекламні буклети – ефективний спосіб маркетингу. Зазвичай там коротко вказана основна інформація, а дизайн розроблений таким чином, аби привертати більше уваги. Буклети належать до матеріалів, які роздають на виставках, конференціях, тренінгах або в інших установах (банках, салонах тощо). Цей паперовий вид продукції використовується для впливу на потенційного клієнта.

Найчастіше в буклеті розміщують таку інформацію:

  • Контактні дані, адреси, посилання на соцмережі.
  • Інформацію про компанію чи знижки.
  • Опис продукції чи послуги.
  • Фотографії.
  • Рекламу події.

Якісно виготовлений буклет створює гарний імідж компанії, привертає увагу та повідомляє клієнту основну інформацію, яку ви хочете до нього донести. Щоб замовити яскраві рекламні буклети, зверніться до типографії «Київ Прінт» https://printkyiv.com.ua/buklet та отримайте замовлення в найкоротші терміни.

Різновиди буклетів

Основною метою виготовлення буклетної продукції є реклама компанії та її можливостей, пошук нових клієнтів, інформування існуючих. «Київ Прінт» виготовляє рекламні буклети для різних цілей. Друк буклета зазвичай виконується офсетним способом, що дає змогу перенести на папір насичені стійкі кольори. Буклет може виготовлятися з одного чи декількох видів паперу. Наприклад, обкладинка може бути щільнішою. Все залежить від цілі використання. Тоді підбирається розмір листа, матеріал і щільність паперу. Для прикладу, меню ресторану також можна зачислити до різновидів буклетів. У такому разі обкладинка буде не надто яскравою, оскільки ціль брошури – інформаційна.

Різновиди буклетів за зовнішнім виглядом:

  • З одним фальцем.
  • Із двома загинами.
  • Із трьома чи чотирма загинами.

Який варіант ви б не вибрали, він має бути змістовним і цікавим для потенційного клієнта чи партнера. За правильного підходу буклет стане ефективним маркетинговим інструментом.

Стаття по темі:  Як залучити клієнтів

Де замовити друк буклетів?

Якщо вам потрібен друк буклетів, друкарня «Київ Прінт» приймає замовлення на великі об’єми тиражів. Великою перевагою поліграфії є короткі терміни виконання робіт і невисока ціна. На сайті можна відразу розрахувати вартість замовлення, а також отримати консультацію. Якщо у вас немає готового дизайну, фахівець допоможе розробити його з урахуванням ваших побажань. Можливе доставлення Києвом і всією Україною.

Share

You may also like...