Буріння свердловин в місті Сміла

Компанія «Кріт» надає професійні послуги з буріння свердловин (Сміла). Така конструкція використовується для організації водопостачання у приватних будинках, на промислових підприємствах, котеджах та дачних ділянках. Наша команда допоможе вирішити проблему з організацією водопостачання у будь-якій точці Черкаської області. Підхід завжди індивідуальний до кожного клієнта, що дозволяє за декілька днів споживати кришталево чистою водою зі власної свердловини і назавжди забути про проблеми водопостачання.

На вартість впливає вид свердловини:

  1. Фільтрові або свердловина на пісок (глибина їх зазвичай не перевищує 30 метрів). Дешевше. Такі свердловини професійні буровики здатні пробурити за один і рідко за два дні. Але є у такої свердловини та мінуси. Вона, як і колодязь, може з часом замулюватися, має малий дебіт, поповнення водою на пряму пов’язане з великою кількістю опадів, що випали, на багатьох дачних ділянках просто відсутня або не придатний для видобутку води пісочний водоносний шар. Термін служби таких свердловин рідко сягає понад 10 років.
  2. Артезіанська або свердловина на вапняк (їх глибина може бути від 30 до 200 метрів залежно від району проведення робіт). Дорожче. Саме цей вид свердловин дозволяє отримати воду з постійним хімічним складом, з відсутністю бактерій, які властиво піщаному водоносному горизонту, так як вапняні горизонти захищені від зовнішніх факторів забруднення. Такі свердловини зможуть прослужити своєму власнику набагато більший термін, а із застосуванням пластикової обсадної труби – близько 50 років. На буріння цієї свердловини потрібно більше часу – від 3 до 5 днів.

Вартість бурение скважин Смела прямо залежить від обраного методу та якості матеріалів, що будуть застосовані в роботі. Окрім того, на ціну впливає розташування місцевості, в якій виконуються роботи і інші фактори. Наприклад, у процесі буріння свердловини можуть використовуватися залізні труби обсадні і як додаткові пластмасові труби. Їх вартість, природно, значно відрізнятиметься, так само як термін служби та якість.

Стаття по темі:  О чем будут рассказывать 1 сентября в школах в оккупации

До кожної ділянки, де необхідно пробурити свердловину, ми приділяємо персональний підхід. Саме тому наші фахівці заздалегідь виїжджають на місце буріння для збирання інформації. Першочергово важливо виявити наявність та глибину залягання водоносних горизонтів, що розташовані на місцевості.

Share

You may also like...