Оренда банківських сейфів – чому це актуально саме зараз?

У сучасному світі, де нестабільність та невизначеність стають нормою, оренда банківських сейфів є однією з найважливіших інвестицій у власну безпеку та спокій. Особливо ж актуальним це стає в умовах воєнного стану в Україні.

Сьогодні послуги оренди індивідуальних банківських скриньок надають різноманітні фінансові установи. Зокрема, одним з визнаних лідерів ринку в цій галузі є столичний “АСВІО БАНК”, який забезпечує фізичне зберігання готівки й особистих цінностей з максимальним рівнем конфіденційності та безпеки у Києві, Львові, Житомирі та інших містах України.

Переваги оренди банківських сейфів

  1. Конфіденційність та приватність: Оренда сейфу у банку гарантує, що ніхто, окрім вас або довіреної особи, не матиме доступу до вашого сейфу і не знатиме про його вміст.
  2. Високий рівень безпеки: Сучасні охоронні системи, такі як KovalSystems та Rosengrens, які пропонує банківське сховище “АСВІО БАНКу”, забезпечують цілодобовий захист ваших цінностей.
  3. Комфорт та доступність: З огляду на можливість доступу до сейфу протягом усього робочого дня та вибору сейфів різного розміру, оренда банківського сейфу є сьогодні як ніколи зручною для клієнтів.

Як це працює?

Процес оренди банківського сейфу досить простий.

Вам будуть потрібні лише два документи для оформлення угоди: паспорт та оригінал довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків. Після підписання договору, ви отримаєте особистий замок з ключем, виготовленим за допомогою спеціальної комп’ютерної програми.

При цьому скористатися даною послугою може будь-яка фізична особа, від студентів, домогосподарок і пенсіонерів, до іт спеціалістів, ФОП, промпт інженерів чи митців до керівників та власників великого бізнесу.

Вартість послуг 2023 року

Тарифи за оренду сейфів залежать від розміру сейфу та тривалості оренди.

Наприклад, вартість оренди сейфу розміром 50*300*425 мм становить від 9,00 до 15,00 грн. на день,  залежно від тривалості орендного періоду.

Стаття по темі:  Вантажні перевезення Чехія ⇔ Україна - "АнВі Транс"

Де орендувати банківський сейф

Якщо ви вирішили орендувати скриньку в лідера ринку, то “АСВІО БАНК” пропонує сьогодні свої  послуги банківських сейфів за такими адресами:

  • м. Київ, бульв. Миколи Міхновського, 19
  • м. Київ, вул. Січових Стрільців, 23А
  • м. Житомир, вул. Київська 53
  • м. Тернопіль, вул. Богдана Хмельницького, буд. 14
  • м. Київ, вул. Якова Гніздовського 1А (кол. Магнітогорська), ТЦ “Даринок”
  • м. Львів, вул. Личаківська, буд. 16

Загалом, оренда банківських сейфів у Києві та інших містах України – це практичний та надійний спосіб зберігання цінностей, який забезпечує спокій у сьогоднішніх непередбачуваних обставинах. Тож вибір правильного банку та відповідного тарифного плану допоможе гарантувати безпеку вашого майбутнього та цінностей.

Джерело: офіційний сайт банку www.asviobank.ua

Share

You may also like...