Site icon ABC news

П-подібні дивани – сміливе рішення для зміни інтер’єру

Поціновувачі комфорту та зручності для правильної організації житлового простору все частіше вибирають п-подібні дивани. Крім вигідної конфігурації, конструкція досить функціональна та практична. Оригінальні меблі змінять будь-який інтер’єр, а цікавий дизайн допоможе стати родзинкою будь-якого приміщення. В інтернет-магазині Kram-UA професійні менеджери допоможуть вам підібрати якісний диван по ціні виробника, що буде відповідати всім вашим критеріям.

П-подібні дивани у зв’язку з особливістю будови більшою мірою є модульною конструкцією. Разом з тим, сторони однієї довжини можуть мати різні функції та призначення.

Основні переваги

Модульні п-подібні дивани дуже універсальні, тому чудово доповнять вітальню, кухню, спальню або дитячу кімнату. Вони мають ряд переваг, серед яких:

Види конструкцій

П-подібні дивани представлені у великій різноманітності. Головною відмінністю вважається особливість будови. Моделі бувають наступних видів:

Часто у конструкціях спостерігаються кутові перетворення. Наприклад, один із кутів може перетворитися на бар або журнальний столик. Також є моделі, в яких модулі повністю автономні. Як правило, це шкіряний диван без підлокітників.

Моделі бувають стаціонарного та модульного типу. У другому випадку блоки конструкції можна пересувати та використовувати у різних цілях. Кутові конструкції такого типу мають форму рівної літери П. Кутові частини при цьому можуть відрізнятись довжиною.

Комплектація виробів

Модульний п-подібний диван допускає кілька варіантів укомплектування:

Як вибрати потрібну модель

Для того, щоб виріб відповідав усім вимогам і ідеально вписувався в інтер’єр, при виборі потрібно враховувати деякі моменти:

Такі вироби практичні і вигідно виглядають у просторих і великих приміщеннях. Компактність та нестандартне оформлення дозволяє створити оригінальний та сучасний дизайн.

Exit mobile version