Site icon ABC news

Послуга отримання дублікатів свідоцтва, документи РАЦС від компанії UST Group

Послуга отримання дублікатів свідоцтва, документи РАЦС від компанії UST Group Law Firm – це комплекс послуг, що включає в себе всі необхідні процедури для отримання документів про сімейний стан в Україні.

Отримання довідки про сімейний стан в Україні (відсутність шлюбу) є першим кроком у цьому процесі. Довідка про сімейний стан підтверджує, що особа не перебуває в шлюбі та має право на укладання шлюбу.

Оформлення заяви про сімейний стан (Аффідевіт) є необхідною процедурою, якщо довідка про сімейний стан буде використовуватися за кордоном. Заява про сімейний стан містить інформацію про сімейний стан особи та засвідчується нотаріусом.

Проставлення штампа апостиль на документі є необхідною процедурою, якщо країна, в якій буде використовуватися документ, є учасницею Гаазької конвенції про легалізацію публічних документів. Апостиль – це міжнародний документ, який засвідчує справжність підпису, печатки або штампа офіційного уповноваженого органу.

Консульська легалізація документа є необхідною процедурою, якщо країна, в якій буде використовуватися документ, не є учасницею Гаазької конвенції про легалізацію публічних документів. Консульська легалізація здійснюється компетентними органами посольства або консульства країни, в якій буде використовуватися документ.

Нотаріально завірений переклад документа є необхідним, якщо документ буде використовуватися в країні, в якій державною мовою є інша, ніж українська. Нотаріально завірений переклад документа здійснюється нотаріусом.

Компанія UST Group допоможе вам отримати необхідні документи в максимально короткий термін і з мінімальними витратами.

Послуга доступна для громадян України, які перебувають в Україні та за кордоном.

Для отримання довідки про сімейний стан необхідно надати такі документи:

Якщо заявник не може особисто з’явитися до нотаріуса в Україні, компанія UST Group допоможе отримати довідку без його присутності.

Термін дії довідки про сімейний стан зазвичай становить від 3 до 6 місяців.

Якщо планується використання довідки про сімейний стан за кордоном, необхідно виконати певні процедури легалізації. У першу чергу, потрібно встановити, чи є в даній країні ратифікована Гаазька конвенція. У разі ратифікації конвенції, необхідно поставити штамп-апостиль на документі. Якщо конвенція не ратифікована, необхідна консульська легалізація.

Компанія UST Group допоможе з проставленням апостилю або консульської легалізації документа.

Вартість послуги залежить від виду документа, терміну виготовлення та інших факторів. Для отримання більш детальної інформації можна звернутися до компанії UST Group.

Переваги послуги отримання дублікатів свідоцтва, документи РАЦС від компанії UST Group:

Компанія UST Group має багаторічний досвід роботи в сфері надання юридичних послуг. Команда компанії складається з висококваліфікованих юристів, які мають глибокі знання в галузі сімейного права.

Звернувшись до компанії UST Group, ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте необхідні документи в термін і в повному обсязі.

Exit mobile version