Прес-підбирач KUHN – новий рівень тюкування

Тюкопрес, або прес-підбирач, – це кормозаготівельне сільськогосподарське обладнання, яке використовується для пресування сіна, соломи, сінажу та силосу у рулони та тюки для їх подальшого транспортування, зберігання та використання для вигодовування тварин. Найбільш поширеним типом цих агрегатів є рулонні прес-підбирачі. Основна функція тюкопреса полягає в стисненні великої кількості кормової маси в компактні рулони, що дозволяє зберігати їх у зручних умовах і допомагає уникнути втрат кормів від псування або впливу негативних чинників.

Якість функціонування преса для тюкування сіна безпосередньо впливає на якість майбутнього корму. Оскільки він є основою раціону тварин, важливо, щоб процес кормозаготівлі був бездоганним. Недоліки у роботі такого обладнання, як прес для тюкування соломи, прес для тюкування сінажу або прес для тюкування силосу, можуть призвести до псування або втрати кормів, що негативно позначається як на вирощуванні тварин, так і на якості молочної та м’ясної продукції.

Важливим аспектом є також урахування виробником обладнання особливостей різних культур та кормів, які з них виготовляються. Наприклад, техніка для заготівлі сіна має інші характеристики ніж техніка для заготівлі силосу через різницю у структурі цих кормів та вимогах для їх обробки.

Компанія Kuhn – надійний виробник сільгосптехніки – доклала максимальних зусиль та створила бездоганне обладнання, яке полегшує роботу як аграрія, так і фермера, допомагаючи заготовляти якісні корми. Це дозволяє купити прес-підбирач, який перевершить будь-які ваші очікування.

Чому рулонний прес-підбирач Kuhn – це найкращий вибір аграрія при заготівлі кормів?

Сучасна сільськогосподарська техніка для заготівлі кормів, як-от прес-підбирачі, буває двох типів: тюкувальна та рулонна, відмінності між якими полягають у конструкції прес-камери. Агрегати першого – формують спресовані блоки та мають обмежений функціонал. З іншого боку, рулонний прес-підбирач залежно від принципу дії робочого механізму поділяється на:

  1. Вальцевий – для ущільнення та формування кормового матеріалу в рулон застосовуються декілька вальців. Заготівля сіна рулонним прес-підбирачем цього типу є ефективною, але вимагає відповідного регулювання для досягнення оптимальної щільності рулону.
  2. Ремінний – ця техніка для заготівлі сінажу використовує систему ременів та дозволяє легко формувати рулони різного розміру.
  3. Плівчастий – використовує для обгортання сформованого рулону спеціальну плівку, утворюючи у такий спосіб герметичне пакування. Завдяки цьому заготівля сінажу рулонним прес-підбирачем дозволяє зберігати корм в оптимальних умовах протягом тривалого періоду часу.
  4. Комбінований – така кормозаготівельна с/г техніка може поєднувати різні принципи дії робочого механізму для досягнення оптимальних результатів ущільнення рослинної маси, її тюкування або формування в рулони.
Стаття по темі:  Обеззараживание бассейна

В цілому, рішення купити тюкопрес тієї чи тієї моделі залежить від потреб та умов виробництва кожного окремого фермерського господарства.

Компанія КУН є провідним постачальником високоякісної с/г техніки вже багато років поспіль. Заготівля соломи рулонним прес-підбирачем її виробництва вважається новим рівнем тюкування завдяки вдалому поєднанню передових інженерних рішень з високою продуктивністю та надійністю. Одним з яскравих прикладів цього є рулонний прес-підбирач VB 3200 KUHN.

Особливістю компонування цього агрегату є високотехнологічна система збирання рослинної маси за допомогою інтегрального ротора та запатентована технологія DirectFeed, які забезпечують стабільну рівномірність її потоку до пресувального відсіку. Крім того, наявність автоматизованої функції контролю процесу дозволяє уникнути втрат кормової сировини, завдяки чому, наприклад, заготівля соломи рулонним прес-підбирачем Kuhn vb є максимально вигідною.

Шукаючи прес-підбирач, обирайте гарантовану якість та надійність від Kuhn

Оцінюючи ефективність прес-підбирачів Kuhn, можна впевнено стверджувати, що використання цього обладнання є інвестицією в якісне майбутнє кормозаготівлі. Завдяки передовим технологіям та довговічності конструкції заготівля силосу рулонним прес-підбирачем, а також інших видів кормів гарантує збереження їх якості та поживного потенціалу.

На сайті Кун ви зможете знайти найближчого дилера, який допоможе оформити замовлення та купити рулонний прес-підбирач за найвигіднішими умовами. Обравши кормозаготівельну техніку Kuhn, ви отримаєте не лише надійне обладнання, але й професійний супровід та технічну підтримку з боку компанії, що забезпечить успішну роботу вашого господарства.

Share

You may also like...