Site icon ABC news

Що таке шорти Mom?

І є щось у джинсових шортах мам, що робить їх привабливими для людей усіх форм та розмірів. Ця стаття для тих, хто не має поняття, що таке джинсові шорти для мам і як їх носити.

Джинсові шорти. Хіба це не одна з тих речей, які вам абсолютно потрібні? Я маю на увазі, що влітку (і майже будь-коли) джинсові шорти підходять усім вимогам. І в джинсових шортах мам є щось таке, що вони підходять буквально для будь-якої фігури та розміру.

Якщо ви не знаєте, що таке джинсові шорти MOM і як їх носити, вам сюди.

Що таке мама джинсові шорти?

Простіше кажучи, шорти “мом-джинс” – це шорти із джинсової тканини з високою талією. Ще однією характерною особливістю є те, що у них найчастіше більше кишень, ніж у інших джинсових шортів. Крім того, джинсові шорти мами відносно вільні навколо ніг, а також мають тенденцію бути довшою, ніж інші стилі джинсових шортів, навіть до середини стегна.

Вони популярні через свій ретро-стиль, а також тому, що їх форма і крій підходять для всіх форм і розмірів тіла.

Походження назви “джинсові шорти мам”

У 1980-х, з великим волоссям і збільшеними підплічниками, з’явилися штани з високою талією. Це, звичайно, перекинулося на джинси. Коли зовсім недавно цей стиль став популярним, класичні джинси вільного крою з високою талією та складками отримали назву «джинси мам», названу на честь комфорту та стилю, до яких прагнуть мами. Джинсові шорти того ж стилю з високою талією називаються “джинсові шорти для мам”.

Джинсові шорти Mom виконані з джинсової тканини, а це означає, що вони мають характерне саржеве переплетення з діагональним малюнком. Найпоширеніший колір джинсової тканини – синій, але з основним білим відтінком. Це тому, що джинсова тканина виткана з двох ниток, однієї синьої та однієї білої.

Крім кольору джинсової тканини, шорти mom також мають класичний вигляд джинсової тканини з подвійним рядком по швах та кишенях. У них також більше кишень, ніж більшість інших джинсових шортів.

Незважаючи на те, що джинсова тканина має типовий зовнішній вигляд, джинсова тканина – це не просто джинсова тканина. Мом джинсові шорти можуть бути виготовлені з різних видів та кольорів джинсової тканини. Це включає більш товсту джинсову тканину, яка є відносно жорсткою, і джинсову тканину, яка є досить тонкою. Однак вони не зроблені з еластичного деніму, тому що мають ширші штанини та підходять практично для будь-якої фігури.

Шорти Mom завжди виглядають однаково

Отже, джинсові шорти mom можуть бути виконані з деніму різної товщини та кольору. Ви виявите, що джинсова тканина, з якої зроблені ці шорти, зазвичай відносно товста, що підходить для більшої довжини та більш вільного крою.

Хоча більшість джинсових шорт мам зроблені з синього деніму, це може бути пофарбований денім. Чорний – популярний колір для джинсових шортів, а білого кольору також досить багато. Іноді можна зустріти яскраві джинсові шорти для мам, але інші кольори, як правило, більш приглушені. Ви також знайдете шорти із малюнком, нанесеним на джинсову тканину.

Тоді, звичайно, завжди є класичний, вицвілий або потертий вигляд джинсової тканини, який завжди буде частиною образу джинсових шорт мам. Що робить шорти mom ще більш сучасними, то це рваний вигляд, який ви також знайдете.

Джинси Mom з високою талією, більш довгі та вільні.

Джинсові шорти Mom мають характерну високу талію, що означає, що джинсова тканина зазвичай має невеликі складки нижче за пояс. Петлі для ременя на талії повторюють класичний вигляд джинсів.

Назва «джинси мам» походить від стилю джинсів, які носили в 80-х роках, що може означати, що ви можете вважати цей стиль старомодним або навіть неохайним, але це «стиль улесливих шортів», який зовсім не виглядає неохайним, або старомодним.

Джинсові шорти Mom також довші та ширші, ніж інші джинсові шорти. Зазвичай вони досягають приблизно середини стегна і часто мають підворіття. Джинсові шорти для мам – це точно те, що Вам потрібно.

Exit mobile version