Встановлення ванн

Вирішили змінити ванну? Фахівці Remontuem зроблять це швидко та професійно, детальніше https://remontuem.te.ua/santehnik/. У нас є доступні ціни, майстри з досвідом роботи від 6 років, гарантія на всі види робіт.

Самостійна установка ванни часто обертається зіпсованим ремонтом, затопленням сусідів та колосальними фінансовими витратами.

Помилки під час монтажу ванної

Установка ванної кімнати – один із найскладніших пунктів ремонту.

Ванни розрізняються за розмірами, вагою, матеріалами, вимогами до встановлення. Найменша помилка при монтажі скорочує термін служби, перетворює експлуатацію виробу та ванної кімнати на щоденний кошмар, може стати причиною протікання.

Серед помилок, яких припускаються дилетанти, найбільш поширені такі.

Неправильне кріплення виробу . Кожна конкретна модель має бути встановлена на спеціальний каркас або подушку, розраховану на цю форму, матеріал та вагу виробу. Каркас необхідно правильно прикріпити до підлоги та стінок приміщення. Деякі моделі мають на увазі кріплення лише до підлоги.

Якщо на цьому етапі помилитися, ванна хитатиметься від найменшого руху. Залазити у ванну, вилазити з неї, стояти та просто приймати водні процедури буде небезпечно для життя.

Згодом каркас почне деформуватися, розхитуючи сильніше і сильніше. При цьому ванна сама може деформуватися і тріснути. Пошкоджується каналізаційний злив.

Помилковий кут нахилу труб . Якщо кут нахилу занадто малий, вода застоюватиметься у ванні, а каналізація часто засмічуватиметься.

Неправильна герметизація стиків . Якщо неправильно виконати герметизацію швів між ванною та стіною або зовсім знехтувати цією процедурою, бризки та конденсат регулярно потраплятимуть за ванну. Це створить сприятливе середовище для зростання колоній плісняви.

Неправильне підключення комунікацій . Помилки при підключенні гарантують постійні засмічення, протікання, пошкодження труб і ванни.

Переваги професійного монтажу ванни

Переваги професійного монтажу ванни очевидні.

  • Вам не доведеться шукати посібник зі встановлення виробу, самостійно в ньому розбиратися і сподіватися, що чиїсь поради не призведуть до глобальної катастрофи. Бригада сантехніків без вашої участі монтує та підключить ванну.
  • Професійний сантехнік – спеціаліст, який пройшов профільну підготовку. Він точно знає, як встановлювати конкретну модель виробу та має досвід виконання аналогічної роботи.
  • Бригада сантехніків завжди працює професійним інструментом, має під рукою все потрібне. Якщо чогось не вистачає, фахівець сам купує елемент, що бракує, за найвигіднішою ціною.
  • Встановлюючи ванну, можна замовити ванну під ключ.
  • Коли монтажем ванни займаються майстри, вони відповідають за якість роботи і безпеку сантехніки. У разі псування виробу або ремонту вам компенсують витрати.
  • Якщо ви займаєтеся встановленням сантехніки самостійно, у разі пошкодження виробу або ремонту, ви зазнаєте значних збитків.
  • Замовляючи монтаж ванни ви отримуєте безкоштовне гарантійне обслуговування.
Стаття по темі:  Nord Stream називає безпрецедентним пошкодження газопроводу

При самостійній установці, всі протікання, недоліки, помилки вам доведеться усувати власним коштом.

У нас ви можете замовити монтаж ванни чи ванну під ключ.

  • Ви телефонуєте нам або відправляєте повідомлення через форму назад зв’язку.
  • Наш спеціаліст безкоштовно консультує та оформляє заявку.
  • Ми виїжджаємо на об’єкт у призначений вами час.
  • Наш сантехнік оцінює складність робіт та називає остаточну вартість.
  • Після підписання договору ми встановлюємо та підключаємо ванну.
  • Перевіряємо систему.
  • Ви приймаєте роботу та оплачуєте послугу зручним способом.
  • Ми надаємо гарантію на виконані роботи.

Ми приймаємо заявки цілодобово без вихідних.

Share

You may also like...