Як можна швидко пройти процедуру верифікація документів моряка в електронному кабінеті?

Морська професія потребує віддачі, сміливості та спеціальних умінь. Крім навчання в морській академії та постійної практики, майбутній моряк повинен слідкувати за своїми документами. Верифікація документів моряка важливий та необхідний крок, без якого вирушити в рейс повноцінним членом екіпажу фактично неможливо.

Верифікація морських документів в електронному кабінеті легкий процес з яким може розібратися кожен. Необхідно зареєструватися в електронному кабінеті і вже можна завантажувати як морські документи, так і цивільні, наприклад закордонний паспорт та паспорт громадянина України.

Переваги електронних документів

Електронний кабінет моряка — це можливість завжди мати «під рукою» всі необхідні документи без їх фактичної наявності. Завдяки такій програмі моряку не потрібно носити всюди паперові документи. Це дуже зручно, адже тепер практично не можливо нічого загубити чи забути.

Серед переваг електронних документів варто також відзначити:

  • Безпеку від несанкціонованого доступу та викрадення;
  • Мобільність та доступність;
  • Економію ресурсів;
  • Автоматизацію процесів обробки інформації.

Крім того, верифікувавши профіль моряка, вся інформація буде оновлюватися автоматично, адже всі документи будуть звʼязані один з одним.

Документи, які можуть відображатися в електронному кабінеті моряка

В електронному морському кабінеті можуть відображатися спеціалізовані морські документи та особисті паспорти — закордонний та український.

Морські документи, які можна верифікувати:

  • Дипломи про морську освіту та вкладиші;
  • Сертифікати про спеціальність та кваліфікацію;
  • Послужну книжку моряка та записи в ній;
  • Медичну книжку та довідки;
  • Паспорт моряка.

Для того, щоб верифікувати документи необхідно зайти в свій електронний кабінет та перейти в розділ «Послуги». В розділі виберіть потрібний вам документ та завантажте скан-копії.

Звісно, до кожного фото та документу є свої вимоги. Якщо ви не хочете витрачати свій час на завантаження всіх паперів та створення робочого профілю, існує послуга допомога морякам. Отримати її можна звернувшись до спеціальних агенцій, де вам допоможуть швидко створити профіль моряка та завантажити все необхідне. Навіть більше, все зроблять за вас та покажуть як користуватися електронним кабінетом.

Стаття по темі:  Світлодіодні (LED) Екрани для Приміщень: Інновації в Візуальному Дизайні та Комунікаціях

Слідкуйте за оновленнями та йдіть в ногу з часом. Карʼєрного зросту та вдалих морських рейсів!

Share

You may also like...