Як знайти агентство для налаштування Google Ads

Сьогодні ми поділимося цікавою інформацією, яку знають не всі, мова піде про те, як знайти відмінно підрядника, який допоможе вам отримати прибуток від інвестицій в рекламу. Реклама в Google Ads складний інструмент, який може привести багато потенційних клієнтів або легко злити рекламний бюджет. Тому важливо зробити правильні налаштування, підібрати пошукові запити тощо. Щоб це зробити самостійно потрібні знання та практичний досвід. Оптимальним варіантом є знайти гарне рекламне агентство, яке візьме на себе всі роботи з налаштування та оптимізації та ведення рекламних кампаній.

Зараз на ринку дуже багато різних пропозицій, від кампаній та приватних осіб. Надлишок фрілансерів, агентств та ін створює проблему вибору, а нерідко складається така ситуація, що найняли підрядника, він все зробив, а вихлопу немає.

Причин звичайно може бути багато, але, як правило, неякісне налаштування реклами, призводить до негативного результату.

ЗАГАЛОМ, Є РІШЕННЯ ЯК ШВИДКО І ЛЕГКО ЗНАЙТИ ВІДМІННОГО ПІДРЯДНИКА, А ГОЛОВНЕ ВИБРАТИ СЕРЕД НАЙКРАЩИХ ПІД СВІЙ БЮДЖЕТ І ВИМОГИ.

Знаходимо рекламну агенцію через онлайн тендер

Ідея проста створити конкурс, потім ви отримаєте пропозиції щодо ціни та термінів. Це безкоштовно і займе 3-5 хвилин, не потрібно обдзвонювати підрядників, шукати і т.д. У каталозі міститься інформація про сотні рекламних агентств і фрілансерів.

Створюємо тендер у розділі: Контекстна реклама в Google Ads

Складаємо умови.

  • Вибираємо потрібний розділ, в якому розміщуватимемо тендер на пошук підрядника.
  • Вибираємо потрібну послугу, можна вибрати щось одне чи одразу під ключ, якщо потрібна розробка рекламної кампанії в обох пошукових системах.
  • Докладно розписуємо, що і як потрібно зробити. Вкажіть максимум докладної інформації, не забудьте про терміни. І напишіть, що вже зроблено, можливо у вас є базові запити або потрібно семантику збирати з нуля і т.д.
  • Якщо важливо, то можна вибрати конкретне місто, де повинен знаходитися підрядник, як правило всі роботи відбуваються в онлайні, тому тут можна нічого не заповнювати.
Стаття по темі:  Копирайтинг для блога - 2 способа повысить эффективность контента

Бюджет

Чим більш відома агенція і чим складніше роботи, тим вищий бюджет на розробку. На мою думку, краще орієнтуватися на середній або мінімальні бюджети. Враховуйте також умови співпраці, чи потрібні вам супровід та доопрацювання кампанії.

Тижня достатньо, щоб отримати достатню кількість заявок.

Тут два варіанти, якщо вибрати PRO, то виконавців буде не дуже багато, у цьому випадку ви можете не отримати найвигідніших пропозицій, але до вас звертатимуться тільки професійні учасники.

Можна вказати питання і потім орієнтуючись відповіді вибирати. Питання потрібно писати ті, які ви вважаєте найважливішими для проекту. Як приклад, вже є кілька стандартних питань.

Намагайтеся написати щось конкретне, а ці загальні фрази, на кшталт, а які у вас гарантії, нічого не означають. А ось уточнити як буде організовано супровід та оптимізація рекламної кампанії потрібно.

Завершальний етап вказати інформацію про себе, тобто про свою кампанію, продукти і т.д.

На цьому створення тендеру завершено, потім вам потрібно буде аналізувати заявки, взаємодіяти з кандидатами та нарешті обрати підрядника.

Система дуже проста і працює набагато ефективніше та надійніше ніж біржі фрілансу.

Рекомендації щодо роботи з рекламою Google

Відповідальність за результат лежить як на замовнику, так і на виконавці. Завдання налаштувати всю систему, щоб кожен етап вирви продажів працював як треба. Завдання реклами просто показати ваші оголошення зацікавленим людям та залучити їх на сайт.

Далі в бій йдуть інші фактори та причини. Одні люди купують, інші – ні. Багато що залежить від того, за якою пошуковою фразою вони прийшли.

ЦЕ ТРЕБА РОЗУМІТИ. ПРИЧИНИ ВІДСУТНОСТІ ПРОДАЖІВ МОЖУТЬ БУТИ У САЙТІ, ВАРТОСТІ, КОНКУРЕНЦІЇ І Т.Д. ПОТРІБНО БУТИ ГОТОВИМИ ДО АНАЛІЗУ, СПЛІТ ТЕСТІВ ТА ПОСТІЙНОГО РОЗВИТКУ.

Стаття по темі:  Конструкція теплиць

Перед запуском реклами що має бути:

  • Опрацьовано УТП.
  • Проведено докладний аналіз конкурентів.
  • На сайті встановлена ​​система аналітики та налаштовано відстеження конверсій.
  • Сайт швидко завантажується, має адаптивний дизайн, текст, фото легко сприймаються, легко і зрозуміло читати.
  • Пророблено вирву продажу, є розуміння цільової аудиторії та заперечень.
  • Є рекламний бюджет для тестового запуску та моральний резерв щоб прийняти невдачі та розвиватися далі.
  • Ці рекомендації допоможуть отримати максимум від запуску реклами.

На цьому все, удачі Вам та успіхів!

Share

You may also like...