Проти групи компаній Adelon та її власника Дмитра Коваленко розпочато брудну кампанію по підриву ділової репутації

Як зазначено на офіційному сайті групи компаній Adelon, до якої входять компанії Adelon AG (Швейцарія) та Polska Grupa Importowa Premium Sp. z o.o. (Польша), вказані компанії та її бенефіціарний власник Дмитро Коваленко (Dmytro Kovalenko) стали об’єктами атаки несумлінних конкурентів, метою яких є дискредитація та підрив ділової репутації вищезазначених компаній в очах клієнтів і споживачів на вугільному ринку України та країн ЄС, а безпосередньою ціллю атаки є бенефіціарний власник компаній – Дмитро Коваленко (Dmytro Kovalenko).

Згідно офіційної заяви, розміщеної на сайтах вказаних компаній, залучені юристи зафіксували подібну діяльність недоброзичливців починаючи з січня 2022 року і по теперишній час, вона не спиняється та активізується з різною періодичністю.

До відома читачів, Дмитро Коваленко та компанії Adelon AG (Швейцарія), Polska Grupa Importowa Premium Sp. z o.o. (Польша) протягом багатьох років займаються міжнародним трейдінгом вугільної продукції та успішно співпрацюють з багатьма світовими компаніями-виробниками вугільної продукції по всьому світу (зокрема ЮАР, Австралія, США, Індонезія, Колумбія тощо) та поставляють вугільну продукцію покупцям та споживачам в Україні, країнах ЄС, Індії, Китаю та інші.

Також зазначені компанії та Дмитро Коваленко виступили із спільною заявою, яка підтверджує що група компаній Adelon засуджує війну та будь-які насильницькі дії, спрямовані на порушення територіальної цілісності України чи будь-якої іншої держави. У зв’язку з цим у групі компанії Adelon бачать, що саме з боку російських конкурентів можливі спроби розповсюдження новин ціллю яких є дискредитація та спроба звинувачення у порушенні міжнародного санкційного чи будь якого іншого чинного законодавства.

В зв’язку з чим у групі компаній Adelon зазначили:

Офіційно підтверджуємо, що група компаній Adelon здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства України, Європейського Союзу, США, Великої Британії, Польші, Швейцарії та Канади. Крім того, група компаній Adelon суворо дотримується всіх чинних міжнародних та європейських санкційних вимог щодо заборони на співпрацю з під санкціонованими фізичними та юридичними особами. Офіційні органи України чи будь-якої іншої країни не мають жодних звинувачень та/або кримінальних справ та/або судових рішень проти будь-якої компанії з групи компаній Adelon чи бенефіціарного власника. Група компаній Adelon та її бенефіціарний власник Дмитро Коваленко, не включені до будь-яких санкційних списків.

З початком війни це не перші українсько-польські компанії, на які були спрямованні інформаційний атаки та спроби дискредитації їх серед світової спільноти та зокрема серед українців.

Стаття по темі:  Магазин газових баллонів та газового обладнання Safegas

В свою чергу, представники групи компаній Adelon вже звернулися до відповідних компетентних правоохороних органів України з відповідними заявами про встановлення власників сайтів, де розміщуються вказані неправдиві та дискридитуючі статті, авторів статей та їх замовників з метою притягення їх до відповідальності. Про результати відповідного розслідування правоохороних органів група компаній Adelon обіцяє додатково повідомити шляхом розміщення на своєму сайті та мережі Інтернет офіційномої заяви.

Share

You may also like...