Календарі як складова брендингу

Хоч календарі присутні у гаджетах по компʼютерах, та щороку на ринок виходить чимало і паперових варіантів, чимало з яких є справжніми витворами мистецтва. Такі поліграфічні вироби використовуються для благодійних зборів коштів (найяскравішим прикладом є календар австралійських пожежників), для просування певної ідеї або формування бренду. Щоб замовити якісну поліграфічну продукцію, зайдіть за посиланням https://printkyiv.com.ua/calendar на сайт компанії Kyiv Print.

Чому брендові календарі користуються такою популярністю

Саме календар є тим предметом, який буде перед очима протягом всього року. На паперовому виробі можна наносити позначки ручкою чи олівцем. Його постійне використання буде нагадувати про компанію, представник якої подарував календар. А також він нагадує про місто, яке на календарі зображене, про подію, якій цей виріб був присвячений. Ці вироби дарують:

  • Офісним працівникам власної компанії.
  • Партнерам різного рівня. Для прикладу, торговий представник дарує брендів календар у кожну торгову точку, щоб реалізатори частіше згадували про компанію і активніше пропонували її продукцію.
  • клієнтам з розрахунком на те, що вони ще повернуться;
  • представникам засобів масової інформації;
  • зацікавленим особам на галузевих виставках тощо.

Такі зразки поліграфії можуть бути доступні для розповсюдження як підприємцям, що можуть замовити кишенькові календарики з контактною інформацією, так і компаніям, які мають шикарний бренд-бук. Настільний брендовий календар

Вимоги до брендових календарів

Кожен виріб має бути високої якості – брендові роздаткові матеріали будуть використовуватися цілий рік, і буде краще, якщо після 12 місяців експлуатації вони ще можуть зберігати ефектний вигляд. Дуже важливою складовою є дизайн. Привабливі картинки з цікавим змістом змусять людей, яким ви подарували календар, віддати перевагу саме йому. Адже досить часто брендові вироби під Новий рік дарують кілька партнерів. На календарях можна наносити додаткову інформацію. Для прикладу, виробник сільгосптехніки може написати про запланований у певному місяці День поля, модельний дім – нагадати про тиждень моди тощо. Квартальний настінний брендовий календар

Стаття по темі:  Мойка самообслуживания под ключ

Види брендових календарів

Можна розділити цей тип поліграфічних товарів на три класи:

  1. настінні;
  2. настільні;
  3. кишенькові.

За терміном, який відображається на одній сторінці, можна виділити такі календарі:

  • помісячні;
  • квартальні;
  • річні.

Зазвичай бренди приділяють значну увагу оформленню і пропонують календарі різних розмірів, незвичайної форми, з додатковими елементами. Компанія Kyiv Print пропонує друк календарів різних типів. Мінімальна партія – 50 штук. Офсетний друк на папері різної якості. При потребі можливий друк з ламінуванням. Ознайомтеся з нашими роботами – і переконайтеся, що ненавʼязлива реклама за допомогою розповсюдження календарів принесе користь і вашому підприємству!

Share

You may also like...