Обладнання та аксесуари для бензовозів

Обладнання та аксесуари для бензовозів конструктивно зручні та практичні. Якість для такої продукції є першорядним показником. Він безпосередньо впливає не лише на експлуатаційну придатність техніки, а й на її безпеку.

Адаптери API серії – це точність розробки та виготовлення адаптера нижнього завантаження та розвантаження. Усі завантажувальні клапани стають повністю взаємозамінними. У цій фурнітури сполучна функція. Щоб відсіки автоцистерни заповнилися, відбувається процес наливання. Для цього трубопроводи відсіків автоцистерни та муфти установок нижнього наливу герметично з’єднуються. Злив із відсіків автоцистерн також вимагає приєднання муфт та адаптерів.

Найважливішим вузлом, який ефективно регулює пари палива в процесі виконання вантажної операції, є рецеркуляційний адаптер. Місцем установки адаптерів, які відводять пароповітряну суміш, є край магістралі. Призначення – приєднання особливого рукава. Корпус сконструйований так, що пропускна здатність для ПВС дуже висока. Це показник – 40 м3. Через дихальні пристрої відсіків викиди ПВС в атмосферу не відбуваються. Таке можливе з урахуванням ще одного чинника – мінімальної різниці між атмосферним тиском та тиском усередині резервуару.

Пропоновані компанією «Комтранс Україна» адаптери для рекуперації пари забезпечують високу швидкість потоку при завантаженні багатьох відсіків. Алюміній, що використовується для виготовлення аксесуара, збільшує корисне навантаження. Технічне обслуговування – мінімізується.

Аварійні внутрішні клапани можуть керуватися вручну або мати пневматичне та електричне керування. Залежно від виробника вибухонебезпечної спецтехніки, можна вибрати відповідні клапани. Це буде стандартна конструкція або низькопрофільна. Будь-який варіант забезпечує високий потік та служить довго.

Обладнання та аксесуари для бензовозів, що перевозять нафтопродукти, є обов’язковою частиною загальної системи безпеки проти загоряння та витоку палива. Усі сполучні елементи повинні мати відповідну якість та ідеальне поєднання. Вибирайте найкраще.

Стаття по темі:  Німеччина передала Україні дві РСЗВ Mars II та 50 бронемобілів Dingo
Share

You may also like...