З сектора Газа по Ізраїлю за добу випустили близько 350 ракет

З сектора Газа по Ізраїлю за добу випустили близько 350 ракет

За першу добу операції “Світанок” з сектора Газа у відповідь на авіаудари випустили по Ізраїлю близько 350 ракет, пише Юлія Бойко, РБК-Україна.

Повідомляється, що згідно з останньою оцінкою Армії оборони Ізраїлю, терористи “Ісламського джихаду” з п’ятниці випустили близько 350 ракет. З них 94 впали в секторі Газа та ще 29 – в Середземному морі, в тому числі дві біля Тель-Авіва.

Також повідомляється, що система протиповітряної оборони “Залізний купол” перехопила 162 ракети. Військові стверджують, що вона продемонструвала ефективність в 95,9% при перехопленні ракет, випущених по населених пунктах.

На цю мить ракетні удари тривають. Зокрема, під вогнем міста Сдерот та Ешколь, кілька ракет перехоплено після включення сирен в Ашдоді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Єгипет запропонував організувати перемир’я між Ізраїлем та ісламістами, але останні відмовилися.

Операція “Світанок” триває з 5 серпня, Ізраїль намагається нейтралізувати терористичну загрозу від палестинського руху “Ісламський джихад”.

Стаття по темі:  Как подобрать оборудование для склада
Share

You may also like...

Залишити відповідь