Здоровий нічний сон або вибираємо якісний ортопедичний матрац на ліжко

Сон, що займає майже третину людського життя, на пряму впливає на самопочуття людини, її працездатність і можливість пізнавати нову інформацію. У процесі підготовки комфортного спального місця необхідно належну увагу приділити вибору оптимального матраца. При цьому буде не зайвим скористатися корисними порадами.

Сьогодні каталог https://matrasin.kiev.ua/ua/kupit-matras-ortopedicheskiy-kiev/ інтернет магазину “Матрасін” наповнений широким асортиментом якісних ортопедичних матраців з офіційною гарантією від виробників, які можна підібрати відповідно до розмірів ліжка та особистих уподобань, тому, якщо у вас виникла нагальна потреба купити якісний матрац в Києві, то з таким вибором проблем у вас не буде.

Розмір ортопедичного матраца

матраци для снуЗ цим параметром необхідно визначитися насамперед. Перед тим, як купити ортопедичні матраци, потрібно виміряти ширину і довжину наявного ліжка. Якщо цього не зробити, цей елемент буде постійно з’їжджати, не виявляючи належного терапевтичного ефекту.

Якщо ліжко і матрац підбирають з нуля, під час розрахунку оптимальної довжини необхідно до зросту людини, яка буде на ньому спати, додати приблизно 20 см.

Ширина односпальних моделей має починатися від 80 см. У двоспальних матраців цей показник має становити як мінімум 140 см. Тим, хто уві сні часто перевертається або має велику вагу, потрібно подивитися в бік ширших виробів. Занадто вузьке спальне місце викликатиме відчуття дискомфорту й обмеженості простору.

Пружинні матраци

Сьогодні на сайті matrasin.kiev.ua представлено кілька поширених різновидів даних виробів. Вони можуть мати залежний або незалежний пружинний блок. Кожен з варіантів має свої відмінні якості:

  • Bonnel. У моделях цього типу всі пружини приєднані до однієї основи. Такі вироби мають не найвищі ортопедичні характеристики. Вони насамперед приваблюють своєю низькою ціною.
  • З незалежним пружинним блоком. У такій конструкції кількість активних демпфуючих елементів перебуває в межах 270 штук на квадратний метр. У матрацах “Multipack” кількість пружин часто перевалює за 500. Завдяки цьому матрац ефективніше і плавніше розподіляє вагу людини, знімаючи напругу з хребта.
Стаття по темі:  Cambridge Club - сучасна українська школа англійської мови

Безпружинні матраци

У них замість металевих демпферів використовується спеціальний наповнювач. Для цих цілей часто використовують кокосове волокно, пінополіуретан, пружну піну з ефектом пам’яті та інші матеріали. Їх можуть застосовувати як окремо, так і разом один з одним, щоб досягти необхідного ортопедичного ефекту або знизити вартість готового продукту. Важливо враховувати, що, якщо матрац значною мірою наповнений дешевим поролоном, термін його служби буде незначним, а споживчі якості – низькими. Тому від спокуси купити найдешевші моделі краще відмовитися.

Share

You may also like...