Де смачно поїсти туристу в Луцьку?

Луцьк — чудове місто з багатовіковою історією, відомим на увесь світ замком Любарта та цікавими місцями. Це не лише обласний центр Волинської області, а й центр туристичний: щороку сюди приїздять тисячі туристів, не тільки з України, а й усього світу. Та не лише пам’ятками буде ситий турист: аби прогулянка була вдалою, потрібно вчасно підкріпитися. Саме тому стаття про ресторани Луцька буде вам дуже корисною. Гайда в гастротур луцькими кафе та ресторанчиками разом!

Куди піти туристу на каву?

Зупинитися на хвилинку, аби випити смачної кави — бадьорого напою, який надасть енергії на подорожі цікавими місцинами Луцька це номер один в плані вашої мандрівки. Де можна випити кави? Представляємо вам такі заклади: тут і напої, і смачненьке на перекус.

Франс.уа

Затишна кав’ярня-пекарня, де можна скуштувати найсмачнішу випічку, зокрема круасани з різними начинками: наприклад з шоколадом або куркою. А до цього всього пропонується випити горянтко ароматної кави.

UNO

У цій кав’ярні точно знають секрети приготування найсмачнішої кави! Любителям класики запропонують напої на основі американо — обов’язково спробуйте лате, капучино чи флет вайт. А для поціновувачів сучасного знайдеться рішення у вигляді фільтр кави, яка останніми роками стала дуже популярною серед тих, хто вживає кавові напої. Доречі, слід зауважити, що у цьому закладі ви не знайдете сиропів чи схожих на них додатків до кави, адже на думку закладу, вони лише псують оригінальний смак кави.

The Spice Room

Фішкою закладу є кава, приготована у пуровері. Спробувати можна 11 видів цього напою, або придбати зерна для приготування кави вдома. Подача теж є дуже оригінальною: напій наливають у чайничок. Крім кави, ви також можете спробувати чаї: зелену та синю матча.

Стаття по темі:  Ремонт пошкоджень автоскла

А зі смачненького можна замовити еклер чи печиво американки, а також торти.

Де пообідати в Луцьку?

Перед довгою та цікавою екскурсією слід підкріпитися, щоб надокучливе відчуття голоду не перебивало гарні враження та не відволікало. Представляємо вам заклади Луцька, де можна ситно та смачно поїсти.

Meat&Green

У самій тільки назві розкривається основна фішка закладу: тут поєдналися два найсуперечливіші напрямки кулінарії — м’ясна та вегетаріанська. Також у ресторані страви готуються відповідно до сезонного меню, яке оновлюють раз на два місяці. Обов’язково спробуйте борщ з м’ясом фазана, шніцелі з селери та смажений оселедець — ці страви є одними з найпопулярніших у закладі.

MOJO Hall

Відпочинковий комплекс, що розташувався біля Луцького замку. Відвідувачі можуть не лише зняти номер в готелі, а й відвідати знаменитий Mojo Family, де подається найсмачніша піца в Луцьку, виготовлена у дров’яній печі. Та крім піци, ресторан потішить свого гостя салатами, суші, авторськими десертами та напоями.

Приємний бонус: з тераси закладу відкривається чудовий вид на костел Святого Петра і Павла та річку. І це одне з найкращих місць в Луцьку для того, щоб зустріти захід сонця.

4REST

Класний ресторан, де готують біле та червоне м’ясо на грилі. На стіл до кухарів потрапляє відбірна яловичина з США, Австралії та України. Крім м’ясця, зможете скуштувати картопельку фрі, гамбургери та салати.

Щиро сподіваємося, що Луцьк запам’ятається вам і за своїми смачними місцями. Ми бажаємо вам гарної мандрівки. І смачного!

Share

You may also like...