Встановлення вінір та імплантація зубів в КС лікаря Колоса

Встановлення вінір в КС лікаря Колоса

Вініри – це тонкі напівпрозорі пластини, які приклеюються до передньої поверхні зубів. Вони використовуються для покращення естетики посмішки, виправлення форми або кольору зубів, а також для закриття невеликих дефектів.

В КС лікаря Колоса https://kc-dent.com.ua/ в Житомирі, пропонуються вініри які виготовляються з кераміки або композитного матеріалу. Керамічні вініри вважаються більш довговічними і естетичними, але вони також більш дорогі. Композитні вініри менш дорогі, але вони можуть мати менш природний вигляд і швидше жовтіти.

Встановлення вінірів в КС лікаря Колоса – це стоматологічна процедура, яка виконується під місцевою анестезією. Лікар обточує поверхню зубів, щоб забезпечити щільне прилягання вінірів. Потім вініри приклеюються до зубів за допомогою спеціального цементу.

Процедура встановлення вінірів в КС лікаря Колоса займає в середньому 2-3 відвідування стоматолога. Більш докладно про це за посиланням https://kc-dent.com.ua/services/vstanovlennya-viniriv/. Після установки вінірів пацієнт повинен дотримуватися ретельного догляду за ротовою порожниною, щоб запобігти їх пошкодженню.

Імплантація зубів в КС лікаря Колоса

Імплантація зубів – це хірургічна процедура, яка дозволяє відновити відсутні зуби за допомогою штучних коренів, імплантів. Імпланти виготовляються з біологічно сумісного матеріалу, як правило, з титану.

Імплантація зубів в КС лікаря Колоса може бути рекомендована в наступних випадках:

  • відсутність одного або декількох зубів;
  • тотальна адентія – відсутність всіх зубів;
  • перелом зуба або кореня зуба;
  • захворювання пародонту, які призвели до втрати зубів.

Існує два основних типи імплантів, які використовуються в КС лікаря Колоса:

  • Одноетапна імплантація – імплант вкручується в щелепу одразу після хірургічного втручання.
  • Двоетапна імплантація – імплант встановлюється в щелепу, а потім через 3-6 місяців, коли імплант приживається, на нього встановлюється коронка або мост.
Стаття по темі:  Радиомикрофон: Инновационное Решение для Беспроводной Звукозаписи

Процедура імплантації зубів в КС лікаря Колоса https://kc-dent.com.ua/services/implantatsya/ займає в середньому 2-3 відвідування стоматолога. Після установки імплантів пацієнт повинен дотримуватися ретельного догляду за ротовою порожниною, щоб запобігти їх пошкодженню.

Переваги встановлення вінірів та імплантації зубів в КС лікаря Колоса

  • Естетичність – вініри та імпланти дозволяють відновити естетичну привабливість посмішки.
  • Функціональність – вініри та імпланти відновлюють функціональність зубів, дозволяючи повноцінно пережовувати їжу.
  • Довговічність – вініри та імпланти можуть прослужити протягом багатьох років при правильному догляді.

Недоліки встановлення вінірів та імплантації зубів в КС лікаря Колоса

  • Вартість – вініри та імпланти є дорогими процедурами.
  • Інвазивність – встановлення вінірів та імплантів є хірургічною процедурою, яка може супроводжуватися болем і дискомфортом.

Вибір між встановленням вінірів та імплантації зубів в КС лікаря Колоса

Вибір між встановленням вінірів та імплантації зубів в КС лікаря Колоса залежить від індивідуальних потреб і фінансових можливостей пацієнта. Вініри є менш дорогими і менш інвазивними, ніж імплантація зубів, але вони не можуть відновити втрачені зуби повністю. Імплантація зубів є більш дорогим і інвазивним методом, але вона дозволяє відновити втрачені зуби повністю.

Перед тим, як приймати рішення про встановлення вінірів або імплантації зубів в КС лікаря Колоса, необхідно проконсультуватися зі стоматологом. Лікар допоможе вам вибрати найкращий метод лікування, виходячи з вашої індивідуальної ситуації.

Share

You may also like...