Зведення на фронтах станом на 8 березня 2023 року

Біломосковський та Сіверський відтинки — (https://deepstatemap.live/#10/48.7433/38.1410) без змін.

Сватівський відтинок — йдуть бої в лісах Кремінної, біля Макіївки та Площанки. В районі Гряниківка-Лиман Перший відбувається активізація противника. Змін не зафіксовано.

Бахмутський відтинок — тривають бої біля Залізнянського. Ворог спробував зайти в Дубово-Василівку з метою закріпитися там, має частковий успіх. Схоже цей маневр пов’язаний з невдалими спробами зайти в Богданівку, тому кацапи вирішили змістити удар на лівий фланг відносно села. Тривають бої на півдні Бахмута.

Авдіївський відтинок — тривають локальні сутички. Змін не зафіксовано.

Запорізький та Таврійський відтинки — без змін. Тривають успішні артилерійські удари Сил оборони по місцях прийняття рішень концентрації особового складу та складів з бк.

Аналітична записка. Знову мова піде про Бахмут, так як за добу в основному звідти отримано інформації найбільше. Ворог намагається не закрити горловину, а розтягнути горловину, щоб підняти ціну утримання Бахмута. Якщо бути відвертими, то ще тиждень тому прогнози по місту були невтішні, але за останні дні вже зроблено колосальну роботу, щоб не дати ворогу оточити місто. У цьому головна заслуга українських воїнів.

DeepState

Стаття по темі:  Sky News: Под Херсоном идет прорыв российского фронта между Миловым и Снегиревкой
Share

You may also like...