Латвія передала перші 8-м автомобілів Україні для військових, які були вилучені у громадян за водіння у нетверезому стані

У вівторок, 7 березня, на засіданні Кабінету Міністрів (МК) розглянули інформаційну доповідь і проект розпорядження про безоплатну передачу Україні державних транспортних засобів. Уряд вирішив безкоштовно передати військовим частинам Міністерства оборони України, Вінницькому обласному клінічному госпіталю та територіальному медичному об’єднанню Куп’янської ради вісім державних автомобілів — зазначається на сайті.

“Я пишаюся тим, що всі разом ми можемо! Від ідеї до реалізації пройшло трохи більше місяця. Я вдячний за підтримку та активну участь у процесі Службі доходів, колегам з уряду, Комісії з питань оборони, внутрішніх справ та запобігання корупції, а також депутатам Сейму за одностайно підтримані зміни до Закону про підтримку цивільних осіб. України. Ми вкотре підтвердили нашу єдність у наданні підтримки Україні. Я вірю, що будь-яка наша підтримка – велика чи мала – наближає нас до перемоги в цій безглуздій війні. Особлива подяка Рейнісу Позняксу, засновнику «Twitterconvoy» та його команді, за підтримку ідеї, роботу, вкладену в оцінку автомобіля та заплановану регулярну практичну роботу з доставки транспортних засобів”, — зазначає міністр фінансів Арвілс Ашераден.

Стаття по темі:  РосСМИ: В РФ горит НПЗ от удара украинским беспилотником
Share

You may also like...